Tapahtumat

Yleistä

Kymenlaakson Ekonomien tapahtumatarjontaa koordinoi yhdistyksemme hallitus, joka pyrkii huomioimaan toiminnan suunnittelussa jäsentensä toiveet. 

Tapahtumat järjestetään joko maksuttomina tai maksullisina. Ne on suunnattu ensisijaisesti yhdistyksemme jäsenille, mutta kutsuttuina tapahtumiin voivat osallistua myös esimerkiksi jäsentemme avecit ja perheenjäsenet tai muiden paikallisyhdistysten jäsenet. Hallitus tiedottaa tulevasta tapahtumatarjonnasta pääasiassa sähköisen uutiskirjeen sekä suljetun Facebook-ryhmän kautta.  

Huomioithan, että kaikkiin tapahtumiin tulee ilmoittautua aina Suomen Ekonomien tapahtumakalenterin kautta.

Ohjeet ilmoittautumiselle

Muista ilmoittautua tapahtumiin aina hyvissä ajoin etukäteen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on mainittu tapahtumailmoituksen yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtuu Suomen Ekonomien jäsenpalvelun kautta.

Huomioita kirjautumiselle

Mikäli käytät palvelua ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnus on Suomen Ekonomien jäsennumerosi ja salasanana henkilötunnuksen loppuosa.

  • Muista kirjoittaa mahdolliset kirjaimet isoilla kirjaimilla. 
  • Onnistuneen kirjautumisen jälkeen muista vaihtaa salasanasi. 
    Voit halutessasi vaihtaa myös käyttäjätunnuksen.
Jäsennumerosi löydät laskusta, rekisteriotteesta, uutiskirjeestä tai Ekonomi-lehtesi takakannen osoitteestasi.


  1. Kirjaudu jäsensivuille etusivun ylälaidan Kirjaudu jäsenpalveluun -linkin kautta käyttäjätunnuksillasi, Facebook-tai Linkedin-kirjautumisella tai verkkopankkitunnuksilla.

  2. Valitse Tapahtumat – ilmoittaudu tapahtumiimme. Tämän jälkeen valitse Tapahtumapaikkakunta ja/taiTapahtuman järjestäjä. Täytä tarvittavat kohdat ja lähetä ilmoittautumisesi Ilmoittaudu-painikeella. Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiisi.

    Huom. Eventilla-järjestelmä lähettää vahvistusviestin vasta, kun ilmoittautuminen on viety loppuun asti eli ilmoittautuja on maksanut osallistumisensa esim. verkkopankissa. Maksun suorittaminen on siis edellytys onnistuneelle ilmoittautumiselle ja vahvistus-viestin saamiselle.

  3. Voit tarkastella ja muuttaa ilmoittautumisiasi ilmoittautumisajan kuluessa jäsenpalvelun Omat tapahtumat-kohdasta. Lisätietoa tapahtumasta näet klikkaamalla tapahtuman otsikkoa. Tapahtumatietojen lisäksi näet ilmoittautuneiden ja vapaiden paikkojen määrän.

  4. Ongelmatilanteissa voit kysyä neuvoa rekisterisihteeriltä  ja puhelinnumerosta 020 693 200.