Hallitus 2024

Yleistä

Hallitus kokoontuu kuukausittain ja tiedottaa päätöksistään jäseniä mm. sähköisen uutiskirjeen kautta. Kymenlaakson Ekonomien seuraavan toimintakauden hallitus valitaan aina loppuvuodesta järjestettävässä sääntömääräisessä vuosikokouksessa. 

Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, olethan ennen vuosikokousta yhteydessä suoraan hallituksen puheenjohtajaan mahdollisesti avautuvista hallituspaikoista!

Hallituksen tehtävät

Hallituksen pääasiallisena tehtävänä on toimia yhdistyksen tarkoitusperien toteuttamiseksi sekä edustaa yhdistystä. Se valitsee vuosittain yhdistykselle toimihenkilöt, kutsuu koolle yhdistyksen kokoukset (mukaan lukien vuosikokouksen) sekä valmistelee niissä käsiteltävät asiat. Lisäksi hallitus toimeenpanee yhdistyksen kokouksissa tehdyt päätökset.

Hallituksella on myös muita vaihtelevia tehtäviä. Se mm. pitää luetteloa yhdistyksen jäsenistä sekä hoitaa jäsenyyteen kuuluvia asioita (kuten hyväksyy ja erottaa jäseniä), hoitaa yhdistyksen omaisuutta sekä huolehtii sen kirjanpidosta. Hallitus laatii myös toimintakertomuksen kuluneelta tilikaudelta sekä tekee toimintasuunnitelman talousarvioineen aina uudelle toimintakaudelle. Hallitus hoitaa myös tarpeen tullen tiedotusta sekä sidosryhmäyhteistyötä. 

Kuvassa hallituslaisia vuodelta 2023. Ylhäältä vasemmalta: Jenny Larikka, Suvi Nupponen, Jenni Kahri ja Natalia Beloglazova. Alhaalta vasemmalta: Anni Laamanen, Anne Mielonen, Johanna Suominen ja Serafiina Toivonen.

Puheenjohtajan tervehdys vuodelle 2024

Terveisiä puheenjohtajalta

 

Vuosi on jälleen vaihtunut, tällä kertaa varsin talvisissa merkeissä. Eipä ole muistissa toista tällaista talvea, jossa ensilumi olisi pysynyt maassa, ja lisää lunta on sen jälkeen satanut tasaisesti. Voi olla, että tämä talvi jää harvinaisuudeksi, joten nautitaan siitä!

Suomen Ekonomeissa viime vuoden lopussa oli jännittävä uuden liittohallituksen valinta ja äänestys. Äänestyksen ensikertalaisena pääsin toteamaan, ettei nimitystoimikunnan kokoama ehdotus kokoonpanosta olekaan ihan itsestäänselvyys. Liittohallitus saatiin kuitenkin valittua seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Uuden hallituksen myötä pyritään hallituksen ja puheenjohtajaverkoston yhteistyötä tiivistämään entisestään. Se on erinomainen pyrkimys, koska se lisää hallituksen ymmärrystä maakuntien toiminnasta ja toisaalta, paikallisyhdistykset pääsevät enemmän vaikuttamaan liiton toimintaan. 

Kymenlaakson Ekonomit ry:n hallitus jatkaa yhdeksänhenkisenä tämän vuoden, samat henkilöt jatkavat yhtä lukuun ottamatta, kuin viime vuonnakin. Olemme suunnitelleet tällekin vuodelle mahdollisimman erilaisia tapahtumia – toivottavasti ne kiinnostaisivat mahdollisimman monta jäsentä osallistumaan! Olisi mukava tavata teitä!

Oikein menestyksekästä ja antoisaa vuotta 2024 teille kaikille! Tavataan tapahtumissa 🙂 Anne Mielonen
hallituksen puheenjohtaja


P.S. Olethan mukana jäsenillemme tarkoitetussa Facebook -ryhmässä?