Kiinnostaako toimintamme? 

Tervetuloa mukaan Kymenlaakson Ekonomien toimintaan, uusi jäsen!

Miksi toimintaamme kannattaa lähteä mukaan?

  • Voit tutustua ja verkostoitua Kymenlaakson alueella sekä mahdollisesti muualla asuviin yhdistyksemme jäseniin.
  • Saat mahdollisuuden vaikuttaa: kerro meille hallituslaisille, millaista toimintaa haluat meidän järjestävän. Me hallituksessa kuuntelemme sinua ja toiveitasi!
  • Edullinen jäsenmaksu kattaa esimerkiksi kuukausittaisen sähköisen jäsenkirjeen, josta saat tietoa toiminnastamme sekä mahdollisuuksista osallistua yhdistyksemme tapahtumiin. 
  • Tarjoamme sinulle mukavan tavan viettää vapaa-aikaa: esimerkiksi yhdistyksemme vuosikokous on tunnettu arvokkuudestaan ja yritysvierailut suosiostaan - pääset niissä kurkistamaan paikkoihin, joihin ovet eivät välttämättä yksityishenkilöille aukene!

Verkosto on vahva voima! Yhdessä oppiminen on mukavaa.
- Kymenlaakson Ekonomien jäsen 2021

Kuka voi liittyä ja miten?

Voit liittyä Kymenlaakson Ekonomit ry:n jäseneksi, kun kuulut Suomen Ekonomien liittoon. Liittyessäsi maksat Suomen Ekonomien vuotuisen jäsenmaksun lisäksi yhdistyksemme jäsenmaksun, joka on 15 euroa vuonna 2024. Halutessasi voit kysyä lisätietoa hallituksemme puheenjohtajalta Anne Mieloselta.

Miksi liittoon kuuluminen kannattaa?

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Liittoon kuuluu yli 50 000 jäsentä ja se on Akavan neljänneksi suurin jäsenjärjestö. Suomen Ekonomit tarjoaa jäsenilleen rahanarvoisia etuja sekä monipuolisia palveluja heidän henkilökohtaisissa uratilanteissaan. 
Jos olet esimerkiksi

  • työnhakija, voit osallistua uravalmennuksiin tai saada henkilökohtaisempaa työnhaun neuvontaa. Uuden työsopimuksen allekirjoittamisvaiheessa sinun on mahdollista saada esim. lakineuvontaa sopimusasioihin tai sparrausta palkka-asioissa.
  • työntekijä, voit saada vahvistettua ja kehitettyä osaamistasi mm. koulutusten, tapahtumien ja mentoroinnin kautta. Saat tukea myös hankaliin tilanteisiin.
  • työtön, lomautettu tai lyhennetylle työviikolle joutunut, voit saada liitolta tukea, kunhan kuulut KOKO-kassaan sekä ennalta määritellyt jäsenyys- ja työssäoloehtosi täyttyvät.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!