Tietoa meistä

Yleistä

Yhdistykseemme kuuluu yhteensä 256 ekonomijäsentä maaliskuussa 2022. Jäsenmäärämme vaihtelee kuukausittain, sillä yhdistykseemme liittyy jatkuvasti uusia tai eroaa vanhoja jäseniä esimerkiksi yhdistyksen vaihdon tai eläköitymisen vuoksi.

Strategiamme 2022

Yhdistyksemme toiminnalla on kaksi tavoitetta vuonna 2022:

• Saada uusia jäseniä verkostoomme
  • Aktivoida ja osallistaa nykyistä jäsenistöä esimerkiksi tehostamalla heidän kuunteluaan sekä luomalla heille vaikuttamismahdollisuuksia yhdistyksemme toimintaan

Toimintamme noudattelee vahvasti Suomen Ekonomien strategiaa, joka vuonna 2019-2022 kiteytyy sanoihin Vapauta potentiaalisi. Potentiaalia voidaan vapauttaa kolmen ekonomiteesin kautta:

1. Rohkeus muuttua vapauttaa potentiaalisi. Sinä luot tulevaisuutesi. Me luotsaamme.
  2. Ennakkoluuloton edunvalvonta vapauttaa potentiaalisi. Sinä kohtaat työelämän murroksia. Autamme niiden yli ja olemme äänitorvesi.
  3. Oma heimo vapauttaa potentiaalisi. Sinä olet yksilö. Yhdessä olemme arvokkaiden kohtaamisten yhteisö.

Käytännössä strategiaa tarkastellaan jäsenen näkökulmasta käsin: mitä arvoa Ekonomit tarjoavat hänelle?

Viestintäkanavamme

Viestimme jäsenillemme neljän pääasiallisen viestintäkanavan kautta. Lähetämme aina hallituksen kokouksen jälkeen jäsenille sähköisen uutiskirjeen, jossa kerromme ajankohtaisista yhdistyksemme asioista. Lisäksi julkaisemme tarpeen mukaan uutisia verkkosivuillemme, LinkedIn-sivullamme sekä tuotamme sisältöä suljettuun Facebook-ryhmään.

Liity mukaan Facebook-ryhmäämme!

Suljettuun Facebook-ryhmäämme Kymenlaakson Ekonomit ry kuuluu maaliskuussa 2022 136 jäsentä. Mikäli olet yhdistyksemme jäsen etkä vielä kuulu ryhmäämme, liity mukaan laittamalla meille liittymispyyntö Facebookin kautta!

Ryhmän toimintaperiaatteisiin kuuluu, että jokainen jäsen saa tuottaa ryhmään vapaasti haluamaansa sisältöä. Ryhmässä on esimerkiksi jaettu tapahtumavinkkejä, kysytty kysymyksiä sekä tehty haasteita.

Ryhmästämme löytyy myös kaksi työpaikkaketjua, jotka löydät "Suositeltu" välilehdeltä:

• Osaajat vailla työtä-ketju on heille, jotka haluavat ilmiantaa itsensä työnhakijoina
  • Kymenlaakson Ekonomien työpaikka-ketju on heille, jotka haluavat vinkata avoinna olevasta paikallisesta työpaikasta