Vierailu Aktiivissa ja EkonomiOoppera Savonlinnassa

12.1.2018

Kymenlaakson Ekonomeille on luvassa mielenkiintoisia tapahtumia tänäkin vuonna! Ensimmäiset tilaisuudet on jo lyöty lukkoon ja loput päivitetään Tapahtumat-sivulle sitä mukaan, kun ohjelmat ja sisällöt varmistuvat.

Aloitamme vuoden liikunnallisesti yhdessä vierailemalla kuntokeskus Aktiivissa 6.2.2018 klo 16.30 alkaen. Luvassa mm. purtavaa, ravintoluento ja ohjattu treeni. 

Jäsenillämme on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Suur-Savon Ekonomien järjestämään EkonomiOoppera-tapahtumaan  19.7.2018. Ohjelmaan kuuluu risteily, teosesittely, ruokailu ja ooppera Patarouva klo 19 alkaen Olavinlinnan näyttämöllä. Kesän uutuusooppera on visuaalisesti häikäisevä, tiivistunnelmainen ooppera, joka herättää eloon romantiikan ajan pietarilaiset seurapiirit.

Kymenlaakson Ekonomit on päättänyt tukea jäsentensä kesäistä oopperaelämystä 50 eurolla. Liput jäsenille ovat 104,50 euroa ja mahdolliselle avecille normaalihinta 154,50 €. Ilmoittautumiset 28.2. mennessä.

Lue tarkemmat ohjeet EkonomiOopperasta ja vierailusta Aktiiviin Tapahtumat-sivulta. Löydät tapahtumat myös facebook-sivultamme.