Uutiset

Viininmaistelu Gastropub Betonyssa, Kouvolassa 12.10.

Kymenlaakson Ekonomit järjestää jäsenistölleen viininmaisteluillan Gastropub Betonyssa. Betonyn henkilökunta tulee johdattelemaan meidät kuohuvan kautta erilaisten valko- ja punaviinien pariin ja viimeistelemään maistelun makeammalla juomalla.

Novitan yritysvierailu 20.9.2023

Järjestämme tehdasvierailun Novitalle syyskuun lopulla. Vierailulla pääsemme tutustumaan yrityksen toimintaan ja langanvalmistukseen. Tehdasvierailun jälkeen on mahdollista tehdä ostoksia Novitan läheisessä myymälässä.

Golf-tutustumistapahtuma Kotkassa 25.5.2023

Kymenlaakson Ekonomit ry järjestää tutustumistapahtuman golfiin Kotka Golf Centerissä. Toukokuisen illan aikana on luvassa lajiesittely ja golf-harjoittelua, joiden tavoitteena on lajiin tutustuttaminen matalalla kynnyksellä.

Giuseppe Verdin Requiem Hamina Bastionissa 10.8.

Tervetuloa nauttimaan Giuseppe Verdin Requiem -oopperasta, joka esitetään Hamina Bastionissa torstaina 10.8.2023.

Miten sinä johdat vuonna 2030? Henkka Hyppönen Kouvolaan

Tervetuloa 4.4. Kouvolan Sokos Hotel Vaakunaan inspiroitumaan ja kuuntelemaan Henri Hyppösen puheenvuoroa teemalla "Miten sinä johdat vuonna 2030?"

Haku nimitystoimikuntaan on avattu!

Haku Nimitystoimikuntaan on avattu. Kaikki kylteri- ja ekonomiyhdistysten jäsenet voivat hakea paikkaa. Hakuaikaa on 15.3.2023 asti.

Yritysvierailu Kouvolan Lakritsille tiistaina 7.3.2023

Tule kuulemaan pala uniikin lakritsin tarinaa Kouvolan uudelle lakritsitehtaalle tiistaina 7.3. Kertojaksi on lupautunut lakritsitasavallan presidentti Timo Nisula.

Ekonomilounas Ravintola Laakonkissa 16.2.

Vuoden ensimmäinen lounas to 16.2. Merikeskus Vellamon ravintola Laakonkissa. Ilmoittaudu mukaan nyt - nähdään lounaalla klo 12 alkaen!

Hallitus 2023

Marraskuun vuosikokouksessa päätettiin hallituksen kokoonpano vuodelle 2023 ja uusi hallitus aloittaa toimintansa sen alussa. Hallituksen kokoonpano säilyy lähes samana, mutta uutena hallituksessa aloittaa Minni Hänninen.

Kymenlaakson Ekonomien vuosikokous 11.11.2022

Järjestämme Kymenlaakson Ekonomien sääntömääräisen vuosikokouksen uudella Tykkimäki Resortilla Kouvolan Käyrälammella.

NBF Live Stream Kouvolassa ja Kotkassa

Katsomo toteutetaan ti 20.9. Kotkassa Keisarinsatamassa klo 12-19 ja Kouvolassa ke 21.9. klo 9.45-16 Juhlatalo Kaskun Löylytuvassa.

Ekonomilounas Ravintola Kotkan Klubilla 15.9.

Järjestämme syksyn Ekonomilounaan Kotkan klubilla. Laita kalenteriisi torstai 15.9. klo 12 ja suuntaa kohti Kotkan Klubia!

Golf -tutustumistapahtuma aloittelijoille

Järjestämme 11.8. tutustumistapahtuman golfiin KoskiGolfissa, Kouvolassa. Luvassa on lajiesittely ja golf-harjoittelua.

Arvopaperisijoittamisen alkeet -koulutus, osa 2

Järjestämme Teams-koulutuksen 17.5. arvopaperisijoittamisen alkeista, mikä jatkaa maaliskuussa järjestettyä koulutusta. Kouluttajana liiketalouden lehtori, HM Juha Häkkinen.

Ekonomien kevätretki Valkmusaan 15.5.2022

Kymenlaakson Ekonomit järjestää keväisen aamupäiväretken kansallispuisto Valkmusaan 15.5. klo 10. Oppaanamme retkellä toimii Eränen - Erane Ky.

Tuemme Ukrainaa Suomen Punaisen Ristin kautta

Yhdistyksemme lahjoitti huhtikuussa 500 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Ekonomilounas Mimosan Aidossa 12.4.2022

Kymenlaakson Ekonomit starttaa tänä vuonna lounastapaamiset - keväällä kokoontuen Kouvolassa ja syksyllä Kotkassa. Tule mukaan ensimmäiseen tapaamiseen Mimosan Aidossa, Kouvolassa!

Arvopaperisijoittamisen alkeet -koulutus

Oletko kiinnostunut sijoittamisesta? Järjestämme tiistaina 29.3. klo 18 Teams-koulutuksen arvopaperimaailman alkeista. Tule linjoille kuulemaan ja kysymään arvopaperisijoittamisesta Xamkin liiketalouden lehtori, HM Juha Häkkiseltä.

Kymenlaakson Ekonomit nyt myös LinkedInissä!

Kymenlaakson Ekonomit ovat nyt myös LinkedInissä. Ryhmä on avoin kaikille - ryhmään voivat siis verkostoitua myös jäsenyydestä kiinnostuneet.

Vuoden 2022 hallitus on aloittanut toimintansa

Kymenlaakson Ekonomien uusi hallitus on aloittanut toimintansa vuoden 2022 alussa. Puheenjohtajaksi valittiin Anne Mielonen, joka toimi viime vuoden hallituksessa rahastonhoitajana. Mukaan hallitukseen saatiin lisäksi paljon uusia jäseniä.