Miten sinä johdat vuonna 2030? Henkka Hyppönen Kouvolaan

18.3.2023

Henri "Henkka" Hyppönen on luova johtaja, kirjailija, puhuja, TV -isäntä ja sarjayrittäjä. Hän on viiden yrityksen perustaja, mukaan lukien Henrin uusin startup-yritys, joka suunnittelee dataa ja tekoälyä tukevia tuotteita ja palveluita.

Tällä luennolla sukelletaan tulevaisuuteen ja sen keskeisiin kehityskulkuihin. Henri pureutuu syvälle johtajan neljään metataitoon, jolla tulevaisuus -nimistä ongelmaa
ratkaistaan. Henkan johdolla opitaan neljästä tulevaisuuden johtamisen metataidosta: luovasta ongelmanratkaisusta, kriittisestä ajattelusta, sosiaalisesta älykkyydestä ja merkitysten muodostamisesta.

Henri käsittelee tulevaisuuden työelämän tärkeimpiä taitoja. Hän antaa kuulijoilleen työkalut, joilla navigoida menestyksekkäästi murrosajassa sekä luoda uutta kriittisen ajattelun ja luovan ongelmaratkaisukyvyn avulla. Epävarmuuteen voi vastata valitsemalla näkökulmansa tulevaisuuteen – ja luomalla sitä itse.

Aloitamme tiistai-illan salaattibuffeella verkostoituen klo 17 Original Sokos Hotel Vaakunassa. Puheenvuoro alkaa klo 18.00 ja on kestoltaan noin tunnin mittainen.

Kymenlaakson Ekonomien jäsenille tilaisuus on maksuton. Muut jäsenet ja avecit 22€. 

Ilmoittaudu mukaan täällä 28.3. mennessä!