Luottomies-elokuva ensi-iltanäytös Kotkassa 13.2.2024

16.1.2024

Toivotamme sinut tervetulleeksi viettämään ystävänpäivän etkoja kotimaisen viihteen parissa, kun Luottomies-elokuva saa ensi-iltansa!

Luottomies-elokuva: All in on tiheärytminen, suositun tv-sarjan maailmalle ja kerrontatyylille uskollinen, koko perheen komedia. Tarinan opetus on, että helppoja ja nopeita voittoja ei ole. On vain erittäin nopeita tapoja sotkea asiansa totaalisesti. Katso elokuvan traileri täältä.

Suomen Ekonomit ovat pääyhteistyökumppanina Luottomies-elokuvassa, jonka ansiosta pääsemme tarjoamaan jäsenetuna sinulle liput ennakkoensi-iltaan! Näytös alkaa Helsingistä striimatulla osiolla, jossa elokuvan päätähdet Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi kertovat elokuvan tekemisestä ja jakavat hetkiä kulisseista. Kymenlaakson Ekonomien tilaisuus järjestetään Kotkan Leffoissa, Kinopalatsissa.

Lisätietoja:

Tilaisuus ovat maksuton ja avoinna kaikille ekonomi-, kylteri- ja KylteriPlus-jäsenille! Ensi- iltaan saat ottaa mukaan myös aveceja, joiden määrä on rajattu 5 aveciin/Kymenlaakson Ekonomit ry:n jäsen.

Tarjoamme kaikille ensi-iltavieraillemme leffaherkuiksi pienet popcornit sekä valinnaisen juoman.

Näytös alkaa kello 18. Suosittelemme kaikkia vieraita saapumaan kuitenkin paikalle viimeistään kello 17.45.

Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan täältä >>

Luottomies-elokuva