Loppuvuonna tapahtuu: vuosikokous, iltakoulutus luottamuksesta ja After Workit marraskuussa!

15.10.2017

Tänä vuonna on vielä kolme tapahtumaa, joissa voit tavata ja vaihtaa ajatuksia seudun muiden ekonomien kanssa. Lisäksi marraskuussa on Suomen ekonomien järjestämä ajankohtainen iltakoulutus Kotkassa.

 

Vuosikokous ja After Workit

Perjantaina 27.10. on vuosikokous ja kulttuuritapahtuma Kotkassa. Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi vuosikokouksen ja buffetin jälkeen menemme katsomaan uutta Tuntematon sotilas -elokuvaa. Kouvolasta järjestetään bussikuljetu. Olethan jo ilmoittautunut  mukaan? Ilmoittautumisaika päättyy 20.10., ilmoittautuminen ja lisätietoa

Marraskuussa kokoonnumme epävirallisissa ja rennoissa merkeissä After Work -miiteissä Kouvolassa ja Kotkassa. Kotkan tapaaminen on tiistaina 21.11. klo 16.30 alkaen Marina Cafe Laiturissa - rohkeimmat voivat käydä myös avantouinnilla. Kouvolan After Work on Gastropub Betonyssä keskiviikkona 22.11. klo 16.30. Tavataan ja vietetään aikaa yhdessä! Ei ilmoittautumisia.

Luottamuksen merkitys työssä ja elämässä -iltakoulutus Kotkassa

Luottamus on aihe, josta puhutaan paljon, vaikka tärkeintä on pystyä sitä osoittamaan ja ansaitsemaan. Miten puheet viedään käytäntöön ja luottamusta edistetään niin henkilökohtaisella tasolla, ihmissuhteissa kuin organisaatiossakin?

Tämän valmennuksen käytyäsi osaat mm. saavuttaa tuloksia yhdessä muiden kanssa, vaikuttaa tuloksiin positiivisesti, ratkaista ongelmia luovasti, kehittää tiimin kyvykkyyttä sekä luoda ja kommunikoida yhteisen vision.

Aika:            torstai 30.11. klo 16.30 - 20
Paikka:        Original Sokos Hotel Seurahuone, Keskuskatu 21
Hinta:          Maksuton, sisältää kevyen ruuan,
                    vain Suomen Ekonomien jäsenille

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 27.11. mennessä Suomen Ekonomien sivuilta.