La 18.5. Kevätretki Valkmusan kansallispuistoon Pyhtäällä

18.5.2019

Kevätretki Valkmusan kansallispuistoon Pyhtäällä

Aika: Lauantai 18.5.2019 klo 10:00-13:00

Paikka:Valkmusan kansallispuisto, Suolinnantie, Pyhtää

(kokoontuminen Suolinnantien päässä olevalla Kananiemenharjun pysäköintialueella kansallispuiston itälaidalla; Valkmusan pysäköintialueille löytää  seuraamalla opasteita Pyhtäältä 170-tieltä)

 

LATAA PDF-KARTTAESITE SIVUN ALAREUNAN LINKISTÄ

Huom: Tällä sivulla oleva Google Maps-kartta näyttää vain Suolinnantien sijainnin, ei tapaamispaikkaa!

Tervetuloa Kymenlaakson Ekonomien keväiselle luontoretkelle Valkmusan kansallispuistoon!

Oppaanamme toimii koulutettu luonto- ja eräopas Kirsi Kallio Kikan Patikoista. Hän kertoo meille keväisestä luonnosta, linnuista ja Valkmusan kansallispuistosta.

 

Kävelyretkemme suuntautuu Moronvuoren päivätuvalle (matkan pituus noin 2 km suuntaansa), jossa on tulentekopaikka ja pihapiirissä kuivakäymälä. Matkan varrella poikkeamme Moronvuoren luolaan

.

Ota mukaan retkelle taskulamppu luolaa varten, kiikarit ja tarvitsemasi omat eväät nuotiohetkeä varten (esim. omaa paistettavaa makkaraa ja lämmintä juotavaa). Kymenlaakson Ekonomit tarjoaa pienen määrän makkaraa kaikille osallistujille. Suomen kevätsää on oikukas, joten varaudu asianmukaisella pukeutumisella, hyvillä jalkineilla ja ota halutessasi mukaan istuinalusta ruokailua varten nuotion äärellä.

Tilaisuus on tarkoitettu Kymenlaakson Ekonomit ry:n jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen, kumppaneilleen ja ystävilleen. Myös muiden ekonomiyhdistysten jäsenet ovat ystävineen lämpimästi tervetulleita. Toivomme myös, että otat mukaan tuntemiasi ekonomeja, jotka eivät vielä ole mukana yhdistyksemme toiminnassa! Lisääthän jäsensivuilla ilmoittautuessasi ilmoittautumislomakkeeseen itsesi lisäksi kaikki muut osallistujat.

Tilaisuus maksaa kaikille osallistujille 5 euroa/henkilö.

Varaa reilusti aikaa tulomatkaan Suolinnantien kokoontumispaikalle, sillä keväällä tiestö saattaa olla huonossa kunnossa. Jos et ehdi ajoissa paikalla, soita Anne Fransakselle (+358451305757), jotta tiedämme odottaa Sinua.

Huom: Retki ei sovellu pienille lapsille tai liikkumisrajoitteisille, koska liikumme metsäluonnossa.

 

Ilmoittautuminen tai osallistumisen peruminen on mahdollista ma 13.5.2019 klo 23:59 saakka. Aloita ilmoittautuminen alta - tarkemmat ohjeet ja rajoitukset ovat seuraavalla sivulla.

Lisätietoja:

Valkmusan kansallispuisto

http://www.luontoon.fi/valkmusa

https://www.visitkotkahamina.fi/nae-ja-koe/luonto/luontopolut/valkmusan-kansallispuisto-pyht%C3%A4%C3%A4

Valkmusan kansallispuiston esite (PDF):

http://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esitteet/valkmusafin.pdf

Kikan patikat (eräopas Kirsi Kallio)

http://kikanpatikat.fi