Kymenlaakson Ekonomien vuosikokous 11.11.2022

12.10.2022

Meillä on ilo ja kunnia kutsua Sinut mukaan Kymenlaakson Ekonomien sääntömääräiseen vuosikokoukseen 2022 perjantaina 11.11. uuteen Tykkimäki Resortiin Kouvolan Käyrälammelle (Käyrälammentie 22, Kouvola).

Kokouksen jälkeen ruokailemme ja jatkamme iltaa Paint&Party -tapahtuman merkeissä, jossa maalausaiheenamme on Kymenlaakso. Asuuko sisälläsi Picasso, vai kenties Rembrandt? Heittäydy mukaan hauskaan maalaustapahtumaan, herätä taiteellinen puolesi! Paint&Party tarkoittaa huvi- ja hauskanpitopainotteista maalausworkshopia, jossa maalaat ohjatusti vaihe vaiheelta ikioman taideteoksesi nauttien rennosta ilmapiiristä ja luovuutta edistävistä virvokkeista. Toiseen käteen sivellin, toiseen lasillinen lempijuomaasi. Täydellistä! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta maalaamisesta.

Kokoukseen on linja-autokuljetus Kotkasta. Voit osallistua sekä meno- että paluumatkalle tai vain paluumatkalle. Osallistuminen kuljetukseen ja tieto kyytiinnousupaikasta kysytään lippua varatessa. Linja-auto ajaa Kouvolan keskustan kautta eli voit halutessasi hypätä kyytiin myös Kouvolan linja-autoasemalta.

Illan aikataulu Tykkimäellä:

17:00 Vuosikokous alkaa Tykkimäki Resortissa, kokoustila Riihi
17:45 Vuosikokous päättyy, ruokailu Lammenranta Kitchen & Barissa
18:30 Paint&Party -tilaisuus alkaa
20:30 Tilaisuus päättyy ja linja-autokuljetus lähtee

Kokous on vain Kymenlaakson Ekonomien jäsenille, avecit ovat tervetulleita ruokailuun ja maalaustapahtumaan.

Katso lisätiedot ja ilmoittautuminen ekonomit.fi tapahtumakalenterista 27.10. mennessä >>