Kiinnostaisiko sinua mentorointi? Lue lisää. Toimi 14.9. mennessä!

1.9.2016

Kesälomat alkavat olla ohi, ja on jälleen aika suunnata katseet kohti syksyn uusia tuulia. Nyt sinulla onkin mieletön mahdollisuus lähteä mukaan Enklaavin omaan mentorointiprojektiin, joka on menestyneesti viety läpi jo kaksi kertaa! Ohjelma toteutetaan yhdessä Enklaavin alumnien ja opiskelijoiden sekä Suomen Ekonomien kanssa.

Mentorointiprojektissa kohtaavat mentorit (jo valmistuneet) sekä aktorit (nykyiset opiskelijat/pian valmistuvat). Parit muodostetaan heti projektin alussa, jonka jälkeen parien ohjelma on melko vapaamuotoinen, eli he saavat itse asettaa tavoitteensa sekä löytää omat tapansa saada ne toteutettua. Tarjolla on myös valmiita teemoja, joita on mahdollisuus käyttää, jos alkukankeutta on havaittavissa. Parien matching onnistui viime vuonna todella hyvin, ja jatkamme tänäkin vuonna hyvin todetulla kaavalla.

Mentorihaku on käynnissä 14.9. asti, jonka jälkeen käynnistetään aktorihaku. Parien löydyttyä ohjelma starttaa 7.10. klo 18 Helsingissä yhteisellä Kick off –tilaisuudella, joka on kaikille osallistujille pakollinen. Projekti kestää huhtikuuhun asti, jolloin järjestetään päätöstilaisuus ja mentoroinnin purku. Lisäksi ohjelmassa on luvassa välitapaaminen pelkkien mentoreiden kesken.

 

Tässä muutamia lainauksia viime vuosien projektiin osallistuneilta:

”Oli mielenkiintoista kuulla, mitä opetukseen kuuluu tällä hetkellä. Mentoroitavan kanssa keskustellessa selvisi itsellekin moni asia ihan eri tavalla.”

”Oli tietysti mukava olla avuksi aktorille, antaa vinkkejä, jakaa kokemuksia ja herättää ajatuksia. Samalla sai jäsennellä omia ajatuksia teemojen ympärillä ja koin, että omat valmennustaidot kasvoivat.”

”Suosittelisin ohjelmaa henkilölle, joka haluaa ensimmäisen kokemuksen mentorointiin ”low stress” –ympäristössä.”

”Tutustuin uuteen henkilöön ja kuulin yrittäjähenkisen nuoren ajatuksista ja odotuksista.”

”Sain uuden ystävän ja varmuutta omille valinnoilleni”

”Minä itse sain paljon energiaa, kun sain tavata energistä nuorta naista.”

”Oli myös hienoa toimia roolimallina sille, mitä elämä ja ura valmistumisen jälkeen voi pitää sisällään.”

 

Haku mentoreille on auki nyt, ja mukaan voi ilmoittautua osoitteeseen vpj@enklaavi.fi. Jos kiinnostuksesi heräsi, mutta kysymyksiä jäi vielä askarruttamaan mieltä, voi niitä empimättä esittää samaan osoitteeseen.

 

Ystävällisin terveisin,

Kylli & Enklaavin väki