Hallituksen jäsenet

Heidi Koski

Puheenjohtaja ja liittokokousedustaja

Alkamassa on neljäs kauteni Kymenlaakson Ekonomien hallituksessa ja tämä on ensimmäinen vuoteni puheenjohtajana. Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2015 tietojohtamisen maisteriohjelmasta Lappeenrannasta, missä opintoni olivat mielenkiintoinen yhdistelmä kauppatieteitä, tuotantotaloutta sekä tietotekniikkaa.  

Olen työskennellyt tilintarkastuksen ja konsultoinnin parissa pian viisi vuotta, aiemmin kahdessa eri Big 4:ssa, ja viime syksystä lähtien yrittäjänä yhtiökumppanini kanssa. Kokemusta on kertynyt tämän lisäksi kymmenisen vuotta teollisuuden taloushallinnon parissa. Asun Kotkassa, mutta töideni puolesta liikun ympäri Kymenlaaksoa ja sen ulkopuolellakin. Nykyisessä työssäni minua viehättää erityisesti upea mahdollisuus seurata paikkakunnan yrityselämää näköalapaikalta. Täällä Kymenlaaksossa on valtavasti rohkeita, innovatiivisia yrittäjiä! 

Vapaa-ajallani pyrin pitämään tasapainoa kaikkien mielenkiinnonkohteideni kesken. Erityisesti sydäntäni lähellä on liikunta monissa eri muodoissaan. Yhdistyksen toimintaan osallistumalla olen saanut hienoja kokemuksia ja upeita uusia ihmisiä elämääni. Tätä odotan myös alkavalta hallituskaudelta!

Jiri Jyrkiäinen

Varapuheenjohtaja ja jäsenvastaava

Olen Jiri Jyrkiäinen ja viidettä kautta Kymenlaakson ekonomien varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen. Olen alkaneella kaudella hallituksen ainoa miesjäsen. Vastaan jäsenrekisterin hallinnasta ja olen mukana jäsentapahtumien järjestelyssä. Olen Helsingin kauppakorkeakoulun kasvatti, mutta syntyisin Tampereelta. Olen opiskellut, asunut ja työskennellyt eri tehtävissä Kiinassa yhteensä viidentoista vuoden ajan. Minulle on kertynyt pitkä kokemus hallitustyöskentelystä Pekingin suomalaisessa kauppayhdistyksessä. Olen myös Kymenlaakson Itä-Aasian kaupan kilta ry:n varapuheenjohtaja. Työelämässä toimin liiketoimintatiedon asiantuntijana. 

Hallitustyöskentelyssä katson asioita eri kanteilta ja pyrin huomioimaan kaikkien jäsenten tarpeet, olivatpa he opiskelijoita, työssäkäyviä, eläkeläisiä tai työttömiä. Tavoitamme jäsenet koulutustilaisuuksissa ja muissa tapahtumissa sekä hyvin hoidetulla viestinnällä. Yhteistyö Suomen Ekonomien kanssa sujuu hyvin ja saamme sieltä ammattitaitoista tukea aina, kun tarvitsemme. 

Hellapoliisia ei tarttunut maailmalta mukaan, eikä sellaista ole vielä(kään) löytynyt Kouvolasta, joten seikkailen poikamiehenä. Vapaa-ajallani harrastan kuntopyöräilyä Kouvolaa ympäröivillä pikkuteillä ja talvisin lumenluontia omakotitalon pihalla. Pidän ruoanlaitosta ja luen mielelläni maailmanmenosta suomalaisista ja kansainvälisistä lähteistä niin verkossa kuin paperillakin ja kirjastossakin käyn. Puuhastelen myös kotiautomaation ja erilaisten elektronisten vempaimien parissa. 

Kati Kälviäinen

Sihteeri

Olen Kati Kälviäinen, KTM Pyhtäältä. Kolmas toimintakauteni Kymenlaakson Ekonomien hallituksessa on käynnistymässä, vastuualueena sihteerin tehtävät.  

Syntyjään olen kotkalainen; kouluvuosien jälkeen opiskelin Jyväskylän Yliopistossa KTM:ksi laskentatoimen linjalta. Mukaan tarttui annokset markkinointia, tietojärjestelmiä, kauppaoikeutta ja montaa muuta myöhemmin tarvittua oppia. Jyväskylän, Lahden ja Heinolan kautta koti löytyi ”paluumuuttajana” Pyhtäältä 2002. Perheeseen kuuluvat mies ja teinityttäret. Vapaa-aika kuluu viime keväänä hankitulla mökillä Saimaan rannalla vanhaa purkien ja uutta rakentaen. Vuoden alussa aloitin virkistysmielessä Oikeustieteen opintoja Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. 

Päivätyönäni toimin pirteässä robotiikka- ja AI-ratkaisuja toimittavassa MOST Digital Oy:ssä CFO-tehtävissä. Jotta työ ei vie aivan mukaan, ekonomitoiminta tuo mukavaa vaihtelua. Suosittelen lämpimästi tulemaan mukaan mukaviin tapahtumiin virkistymään ja tutustumaan muihin alueen ekonomeihin! 


Anne Mielonen

Rahastonhoitaja

Tervehdys! Olen Anne Mielonen, ensikertalainen Kymenlaakson Ekonomien hallituksessa. Lapsuuteni ja nuoruuteni olen viettänyt Vehkalahdella, eli jos joku ulkopaikkakuntalainen kysyy, olen Haminasta kotoisin. Lukion jälkeen tuli lähdettyä hetimiten opiskelemaan Lappeenrantaan, ensin lähihoitajaksi ja sen jälkeen tradenomiksi. Lappeenrannassa alkoi myös yli 20 vuotta kestänyt työrupeamani S-ryhmässä, juuri rakennetun Prisman kassalla. Työ on sittemmin vienyt Pirkanmaalle ja pääkaupunkiseudulle. Kauppatieteitä lähdin työn ohella opiskelemaan Lappeenrantaan KATI-ohjelmaan vuonna 2011.  

Uudet työhaasteet toivat minut kotiseuduille takaisin viitisen vuotta sitten. Nautin kovasti asua lähellä merta Kotkassa, hektisen pääkaupunkiseudun jälkeen. Työskentelen Kymen Seudun Osuuskaupassa vastaten ABC-liiketoiminnasta.  
Vapaa-aikana minulla on paljon erilaisia harrastuksia. Käyn laulu- ja pianonsoittotunneilla, sekä harrastan monenlaista liikuntaa: golf, kävely, jooga, kuntosali, padel – muutamia mainitakseni. Tykkään myös lomalla matkustella, se mahdollisuus toivottavasti koittaa taas pian. Toivottavasti pääsen tapahtumissa tutustumaan moniin uusiin ekonomeihin! 

Suvi Hämäläinen

Viestintävastaava

Olen kotoisin Valkealasta ja asuin lukion jälkeen kymmenisen vuotta ympäri Suomea. Muutin takaisin Kouvolaan valmistuttuani KTM:ksi Jyväskylän Yliopistosta alkuvuodesta 2018. Ekonomiurani käynnistyi Etelä-Karjalassa HR-kentän tehtävien parissa: työskentelin ensin muutaman vuoden julkisella sektorilla, josta siirryin vuosi sitten yritysmaailmaan. Nyt ajatuksissa on laajentaa osaamista ja suunnata työuraa lähitulevaisuudessa kohti viestintätehtäviä.  

Urasuunnitelmista johtuen, halusin kartuttaa taitojani viestijänä ja hain mukaan Kymenlaakson Ekonomien hallituksen viestintävastaavaksi. Olen ollut mukana toiminnassa muutaman vuoden jäsenenä ja siksi on nyt mielenkiintoista päästä näkemään työskentelyä hallituslaisen silmin. Pyrin osaltani kehittämään yhdistyksemme toimintaa - esimerkiksi vuonna 2021 on tarkoitus uudistaa verkkosivut. Lisäksi toivon, että pystymme löytämään uudenlaisia toimintamalleja yhdistyksellemme, jotta voimme palvella jäsenistöämme tänä poikkeuksellisena korona-aikana.  

Vapaa-ajalla liikun mielelläni. Olen kasvanut maaseudulla, joten arvostan luontoa ja siellä liikkumista: käyn edelleen usein kotikylässäni Toikkalassa tai suuntaan lenkille jollekin Kymenlaakson lukuisista luontopoluista.

Johanna Suominen 

Tapahtumavastaava

Olen Johanna Suominen ja valmistunut 2013 tietojohtamisen KTM:ksi Lappeenrannassa. Aloitin kahden vuoden tauon jälkeen taas hallitustyöskentelyn - tällä kertaa tapahtumavastaavana.  

Asun Kouvolassa ja työskentelen henkilöstöpäällikkönä KSS Energialla. Perheeseeni kuuluvat yrittäjämieheni, kolme prinsessaa ja kaksi marsua. Vapaa-ajalla minut löytää usein puutarhasta, kansallispuistosta, joogatunneilta tai leivonnaisten parista.