Hallitus 2018


Puheenjohtajan tervehdys vuodelle 2018


Toivotan kaikille jäsenille tarmokasta vuotta 2018, lähdetään hyvinvoivana kohti uusia, innostavia ja mielenkiintoisia kohtaamisia!

Aloitan nyt toisen toimintakauden Kymenlaakson Ekonomien hallituksen puheenjohtajana. Hallituksen toimintaan tulin mukaan vuonna 2016, jolloin toimin yritysvierailu- ja tapahtumavastaavana. Ensimmäinen vuosi puheenjohtajana oli työteliäs, mutta opettavainen ja antoisa. Uskon, että vuosi 2018 tulee olemaan vähintäänkin yhtä mielenkiintoinen!

Tänä vuonna Suomen Ekonomien teemana on hyvinvoivan eteenpäin. Otamme teeman huomioon myös paikallisyhdistyksemme tapahtumissa. Hyvinvointiin liittyvien tapahtumien lisäksi suunnitteilla on totuttuun tapaan muutama yritysvierailu ja koulutustilaisuus, jotka mahdollistavat verkostoitumista.

Tänä vuonna on tarkoitus toteuttaa jäsenkysely, jossa kysymme mielipiteitänne yhdistyksen toiminnasta, toiveita tapahtumiksi sekä ja siitä, mitkä viestinnän keinot tavoittaisivat teidät parhaiten. Tarkoituksenamme on kehittää toimintaamme entistä paremmin jäsenistöä palvelevaksi. Panostamme kotisivujen elävöittämiseen ja tuomme yhdistystä entistä paremmin näkyville myös facebookissa.

Joko sinä olet liittynyt Kymenlaakson Ekonomit ry:n jäsenien omaan Facebook-ryhmään? Jos et, niin liity nyt! Klikkaa em. linkkiä ja sitten Liity-painiketta. 

Facebook-ryhmässä jaamme tietoa tulevista tapahtumista ja tunnelmia tilaisuuksista. Tietoa tulevista tapahtumista ja muista ajankohtiasista asioista jaamme jäsenistön sähköposteihin lähetettävässä uutiskirjeessämme. Omien tapahtumien lisäksi tavoitteena on entistä paremmin informoida jäsenistöä myös Suomen Ekonomien jäsenpalveluista sekä meitä lähellä olevien paikallisyhdistysten tilaisuuksista, joihin olisi mahdollisuus osallistua.

On mukava aloittaa taas uusi kausi yhdessä innostavan hallitusporukan ja koko jäsenyhteisömme kanssa.

Tule mukaan verkostoitumaan – tehdään tästä yhdessä innostava ja antoisa vuosi!

Marjo Heiskanen
hallituksen puheenjohtaja  


Tullaan tutuiksi 

 

Hallituksen jäsenet esittäytyvät ja kertovat taustoistaan. Tule tutustumaan meihin lähemmin – nähdään tulevissa tapahtumissa!

Hallituksen 2018 jäsenet kokoontuivat ensimmäistä kertaa joulukuussa 2017 Mäntyharjun järvimaisemissa: Jiri Jyrkiäinen (vas.), Mervi Palmu, Marita Kankaanranta, Johanna Suominen, Heidi Koski, Riitta Leviäkangas sekä Marjo Heiskanen (edessä).

 


Marjo Heiskanen

Puheenjohtaja ja liittokokousedustaja

Aloitan innoissani toista puheenjohtajakauttani. Olen kotkalainen ja minulla on kaksi parikympistä tytärtä. Mieleltäni olen luonnon kauneutta ihannoiva ja siitä nauttiva, positiivisuutta arvostava ja ystävyyttä kunnioittava.

Työskentelen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa hallinnon suunnittelijana. Työpäiväni koostuu pääasiassa hallinnollisten asioiden koordinoinnista, suunnittelusta ja valmistelusta. Yritän myös pysyä kartalla korkeakoulukentällä tapahtuvissa muutoksissa. Olen hallinnollisten asioiden vinkkelistä katsottuna hyvällä näköalapaikalla, saan tehdä työtä innostavien työkavereiden kanssa. Yhteistyö on energisoivaa ja kannustavaa!

Ekonomiksi valmistuin Lappeenrannan teknillisestä yliopistoista vuonna 2010. Pääaineena oli johtaminen ja organisaatot sivuaineena juridiikka ja kasvatustiede.

Kymenlaakson Ekonomien hallituksessa aloitin vuoden 2016 alussa tapahtuma- ja yritysvierailuvastaavana ja vuoden 2017 toiminen hallituksen puheenjohtajana.

Vapaa-aikaa vietän hyvinvointiin liittyvien asioiden parissa. Liikun luonnossa, käyn jumpalla ja kuntosalilla. Tänä vuonna myös jonkinlaisen uuden taidon oppiminen olisi mukaan.

Mottoni on: Elä onnellista elämää ja tee valintoja sen puolesta!

 


Jiri Jyrkiäinen

Varapuheenjohtaja

Olen Jiri Jyrkiäinen ja toista kautta Kymenlaakson ekonomien varapuheenjohtaja ja hallituksen jäsen. Olen alkaneella kaudella hallituksen ainoa miesjäsen. Vastaan jäsenkyselyn toteuttamisesta ja olen mukana jäsentapahtumien järjestelyssä. Olen Helsingin kauppakorkeakoulun kasvatti, mutta syntyisin Tampereelta. Olen opiskellut, asunut ja työskennellyt eri tehtävissä Kiinassa yhteensä viidentoista vuoden ajan. Minulle on kertynyt pitkä kokemus hallitustyöskentelystä Pekingin suomalaisessa kauppayhdistyksessä. Olen myös Kymenlaakson Itä-Aasian kaupan kilta ry:n varapuheenjohtaja. Työelämässä etsin tällä hetkellä uusia haasteita.

Hallitustyöskentelyssä katson asioita eri kanteilta ja pyrin huomioimaan kaikkien jäsenten tarpeet, olivatpa he opiskelijoita, työssäkäyviä, eläkeläisiä tai työttömiä. Tavoitamme jäsenet
koulutustilaisuuksissa ja muissa tapahtumissa sekä hyvin hoidetulla viestinnällä. Yhteistyö Suomen Ekonomien kanssa sujuu hyvin ja saamme sieltä ammattitaitoista tukea aina, kun tarvitsemme.

Hellapoliisia ei tarttunut maailmalta mukaan, eikä sellaista ole vielä(kään) löytynyt Kouvolasta, joten seikkailen poikamiehenä. Vapaa-ajallani harrastan kuntopyöräilyä Kouvolaa ympäröivillä
pikkuteillä ja talvisin lumenluontia omakotitalon pihalla. Pidän ruoanlaitosta ja luen mielelläni maailmanmenosta suomalaisista ja kansainvälisistä lähteistä niin verkossa kuin paperillakin ja
kirjastossakin käyn. Puuhastelen myös kotiautomaation ja erilaisten elektronisten vempaimien parissa.
 


Marita Kankaanranta

Jäsenasioista vastaava

Olen Turun kauppakorkeakoulusta 1980-luvulla valmistunut KTM, ja juureni ovat myös Turussa. Kolme lastani ovat jo täysi-ikäisiä ja asuvat eri puolilla Suomea, minä olen siis tällä hetkellä ainoa suvun edustaja Kotkassa. Kotka on ihana merikaupunki ja olen viihtynyt hyvin.

Tasapainon säilyttämiseksi työpaikkani on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) Kouvolan kampuksella liiketalouden lehtorina. Työ on monipuolista, haastavaa ja mielenkiintoista. Lisämaustetta elämään antaa mm. tämä ekonomityöskentely, olen jo toista kertaa mukana Kymenlaakson Ekonomien hallitustyöskentelyssä, edellinen kerta oli 10 vuotta sitten.  Olen osallistunut hallitustyöskentelyyn myös Kymen Seudun Osuuskaupassa ja sitä ennen Osuuskauppa Ympyrässä useamman vuoden ajan. Molemmat luottamustoimet ovat mielenkiintoisia ja antoisia, ehdottoman positiivisia kokemuksia!

Vapaa-ajan intohimoni on matkustaminen, tosin eksoottisimmat kohteet ovat vielä tulevaisuuden haaveena – sitten kun on aikaa. Liikun mielelläni ja lenkkeily, patikointi, jumpat, hiihto ja pyöräily kuuluvat kaikki mahdollisuuksien mukaan ohjelmaan. Myös lukeminen ja puutarhanhoito kiinnostavat. Motto: Eilistä et saa takaisin, huominen ei ole vielä tässä, elä siis tätä päivää.

Kannustan teitä ekonomikollegoja lähtemään mukaan Kymenlaakson Ekonomien järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Osallistuminen hyvässä seurassa kannattaa aina!

 


Heidi Koski

Rahastonhoitaja

Olen reilu kolmekymppinen naimisissa oleva kolmen tyttären (ja yhden koira-pojan) äiti Kotkasta. Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi Lappeenrannasta tietojohtamisen koulutusohjelmasta 2015. 

Työskentelen nykyään tilintarkastukseen parissa EY:llä (tunnetaan myös Ernst & Young Oy:nä). Kokemusta on kertynyt myös kymmenisen vuotta teollisuuden taloushallinnon parissa. Nykyisessä työssäni minua viehättää erityisesti upea mahdollisuus seurata paikkakunnan yrityselämää näköalapaikalta. Täällä Kymenlaaksossa on valtavasti rohkeita, innovatiivisia yrittäjiä! 

Vapaa-ajallani pyrin pitämään tasapainoa kaikkien mielenkiinnonkohteideni kesken. Erityisesti sydäntäni lähellä ovat matkustelu, musiikki, liikunta monissa eri muodoissaan ja tietenkin läheisteni kanssa vietetty aika. 

Olen herkästi innostuva ja helposti houkuteltavissa lähes mihin vaan, ja vaikka aika ajoin koenkin ajankäytön ongelmia, olen pääsääntöisesti saanut hienoja kokemuksia ja upeita uusia ihmisiä elämääni. Tätä odotan näin uunituoreena hallituksen jäsenenä myös alkavalta hallituskaudelta!

Toivotan omalta osaltani kaikki mukaan tapahtumiimme!

 


Riitta Leviäkangas

Viestintävastaava

Tämä on toinen kauteni hallituksessa. Roolinani on hoitaa viestinnän asioita ja tavoitteenani verkottua muiden kymenlaaksolaisten ekonomien kanssa!

Työskentelen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, jossa olen reilut 4 vuotta tehnyt erilaisia viestinnän töitä, tällä hetkellä viestintäsuunnittelijana. Työt painottuvat työyhteisöviestintään, mediaviestintään ja vastuullisuusviestintään. Edellisiä työpaikkojani ovat Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Kouvolan seudun kuntayhtymä ja Kotkan kaupunki. Kauppatieteiden maisteriksi valmistuin vuonna 2010 LUT:n tietojohtamisen maisteriohjelmasta. Aiempi tutkintoni on yhteisöviestinnän medianomi (AMK).

Kouvolassa olen asunut reilut 20 vuotta, jonne olen kulkeutunut Pohjois-Pohjanmaalta Helsingin, Hyvinkään ja Lohjan kautta. Perheeseeni kuuluu mies ja aikuinen lapsi. Vapaa-ajalla harrastelen liikuntaa: pyöräilyä, sauvakävelyä ja vuosittain vaihtuvia jumppalajeja. Myös matkustelu, lukeminen, elokuvat ja museot kiinnostavat.
 

Mervi Palmu

Sihteeri ja opiskelija-asiat

Olen syntyperäinen kouvolalainen, naimisissa ja kahden aikuisen lapsen äiti. Valmistuin KTM:ksi Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta vuonna 2003, laskentatoimi pääaineena. Työskentelen Kouvolan kaupungilla henkilöstön kehittämispäällikkönä.

Aloitan uutena hallitustyöskentelyn Kymenlaakson ekonomeissa. Vapaa-ajalla tykkään puuhastella mökillä, liikkua ja opiskella. Matkustelu on myös mieluista puuhaa. Verkostoituminen on päivän sana. Itse haluan verkostoitua kymenlaaksolaisten ekonomien kanssa.

Nähdään Kymenlaakson Ekonomien tilaisuuksissa!

 


Johanna Suominen

Viestintävastaava

Olen kolmen prinsessan äiti ja yrittäjän avopuoliso Kouvolasta. Alkujaan olen lähtöisin Turun seudulta mutta miehen perään Kouvolaan eksyin vuonna 2002. Valmistuin 2013 Lappeenrannasta pääaineena tietojohtaminen.

Aloitan nyt neljännen vuoden Kymenlaakson Ekonomien hallituksessa ja vastaan viestinnästä yhdessä Riitan kanssa. Kokoan uutiskirjeen ja huolehdin, että somessakin asioita nostetaan esille.

Työskentelen päivisin KSS Energialla henkilöstöpäällikkönä ja vapaa-ajalla liikun mielelläni niin jumppasaleilla kuin luonnossakin.

 

Puheenjohtaja/

Liittokokousedustaja

Marjo Heiskanen

Varapuheenjohtaja

Jiri Jyrkiäinen

Sihteeri / Opiskelija-asiat

Mervi Palmu

Rahastonhoitaja

Heidi Koski

Viestintävastaavat

Riitta Leviäkangas

Johanna Suominen

Jäsenasioista vastaava

Marita Kankaanranta

 

Kymenlaakson Ekonomit ry:n säännöt

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1.11.2014.pdf (59 kB)