La 18.5. Kevätretki Valkmusan kansallispuistoon Pyhtäällä

18.5.2019 klo 10:00

Tervetuloa Kymenlaakson Ekonomien keväiselle luontoretkelle Valkmusan kansallispuistoon!

Oppaanamme toimii koulutettu luonto- ja eräopas Kirsi Kallio Kikan Patikoista. Hän kertoo meille keväisestä luonnosta, linnuista ja Valkmusan kansallispuistosta.

Kävelyretkemme suuntautuu Moronvuoren päivätuvalle (matkan pituus noin 2 km suuntaansa), jossa on tulentekopaikka ja pihapiirissä kuivakäymälä. Matkan varrella poikkeamme Moronvuoren luolaan.

Ota mukaan retkelle taskulamppu luolaa varten, kiikarit ja tarvitsemasi omat eväät nuotiohetkeä varten (esim. paistettavaa makkaraa ja lämmintä juotavaa). Suomen kevätsää on oikukas, joten varaudu asianmukaisella pukeutumisella, hyvillä jalkineilla ja ota halutessasi mukaan istuinalusta ruokailua varten nuotion äärellä.

Tilaisuus on tarkoitettu Kymenlaakson Ekonomit ry:n jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen, kumppaneilleen ja ystävilleen. Lisääthän ilmoittautuessasi ilmoittautumislomakkeeseen itsesi lisäksi kaikki muut osallistujat.

Tilaisuus maksaa Kymenlaakson Ekonomien jäsenille ja kaikille muille osallistujille 5 euroa/henkilö.

Varaa reilusti aikaa tulomatkaan Suolinnantien kokoontumispaikalle, sillä keväällä tiestö saattaa olla huonossa kunnossa. Jos et ehdi ajoissa paikalla, soita Anne Fransakselle (+358451305757), jotta tiedämme odottaa Sinua.

Huom: Retki ei sovellu pienille lapsille tai liikkumisrajoitteisille, koska liikumme metsäluonnossa.

Ilmoittautuminen tai osallistumisen peruminen on mahdollista ma 13.5.2019 klo 23:59 saakka https://tapahtumat.ekonomit.fi/valkmusa2019